Умови повернення та обміну

На весь товар, що представлений на нашому сайті, діє гарантія.

Відповідно до Закону України “Про захист прав споживачів”, обмін і повернення товарів належної якості здійснюється за рахунок покупця протягом 14 днів з дня покупки за умови, що:

  • товар повністю укомплектований і не порушена цілісність упаковки;
  • немає подряпин, потертостей, сколів та слідів використання;
  • в наявності є всі документи, що засвідчують факт придбання обладнання;
  • обмін та повернення проводяться після діагностики, перевірки та підтвердження достовірності товару, заявленому в товарному чеку.

ВАЖЛИВО! При отриманні товару на Новій пошті та будь-якій поштовій службі, перевіряйте товар на відсутність механічних пошкоджень! Підписавши декларацію Нової пошти, ви автоматично погоджуєтесь із тим, що товар належної якості, без механічних пошкоджень, цілісний.

Товар, виготовлений індивідуально під замовника, обміну та поверненню не підлягає, за винятком виявлення при отриманні товару браку або дефекту. У разі поставки товару неналежної якості, наша компанія зобов’язана за свій рахунок, у строки погоджені з клієнтом, усунути виявлені недоліки або замінити неякісний товар на новий, що відповідає технічним параметрам. Всі відносини між нашою компанією та клієнтами регулюються відповідними документами, додатками, актами та накладними згідно чинного законодавства України.